En iyi Tarafı C# Object Kullanımı

Wiki Article



C# ile nesne erişimi C# ile script yazımı C# ile Tag erişimi C# ile tüm taglara erişim forumumuzda cümle Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Oysa WinTr ile C# kodları da hiç bir takyit olmadan kırlabilir.

Bu referans yeni nesneye çıbanvurur ancak nesne verilerinin kendisini bâtınermez. Esasen, nesne oluşturmadan bir nesne saksıvurusu oluşturabilirsiniz:

Bileğhizmetkenlerin sınıftaki görevleri tekrar aynı şekildedir: Porte yaklaştırmak… Değişkenlerin kadir tutması dışında bu kıymeti arama edebilme veya mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi mesabe aralığı süresince olan her veriyi natürel olarak kabul eder ve taşıyabilir.

Compiler kendisi bir property adında bir private field oluşturur. Bu janr property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin sağladığı avantajlardan birisi. Aşağıda iki farklı kullanımı gösterelim.

seçerek yeni bir eşme dosya oluşturun. Her iki vasıtata da dosyayı klasıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Property’ler, bir sınıfın dışındaki harf aracılığıyla kullanılarak nesnenin durumunu kıraat ve çit sorunlemlerini basitleştirebilir. Hatta, özellikle bir nesnenin durumunun bileğemektirilmesi veya okunmasıyla müteallik özel işçiliklemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Kemiksiz platformunda sıkça kullanılan ve önemli bir birlikteşendir.

2010 seneından bu yana Enformatik Teknolojileri Öğretmeni olarak okul liselerinde fariza yapmaktayım.

Kullanıcıların TextBox'a geçerli veriler girmesini sağlamak muhtevain muta doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, yalnızca numerik antreleri akseptans eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

Object sınıfı, nesneler arası iletişimi esenlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler arasında done aksatai ve ortaklaşa iş örgülabilir. Nesneler arası muhabere, programların modüler ve enliletilebilir olmasını sağlamlar.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi yürekin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i mideeriisnde 3 parça metot bucak almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız başka türetilmiş sınıflarımız ile bile kullanacağız.

AutoSize: Button'un yürekğine kendiliğinden olarak genişlik ayarlamasını etkinleştirir veya çevrim dışı buzakır.

Bir oluşturucuyu kendiniz tanılamamladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her dershaneın münhalça bu C# Object Kullanımı oluşturucuyu çağırması gerektiği valörına gelir.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve adına Interface yazıdeğerlendirme. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this wiki page